For en mnd siden dukket det opp en ny server på appen Discord. Ikke for å diskutere gaming, men for å spre nakenbilder av norske jenter. "Når marerittet blir til et faktum - Nakenbilder av hundrevis av norske jenter deles på nettet." Dette er helt forferdelig. Jeg klarer ikke å tenke meg. I stedet fant hun bilder av tusenvis av andre jenter. viste «Vilde»(21) appen Discord, der det deles tusenvis av nakenbilder av norske jenter. Gjennom en server på appen Discord, spres nakenbilder sammen med en server i appen Discord blir bilder av norske jenter spredt på nett. I stedet fant hun bilder av tusenvis av andre jenter. viste «Vilde»(21) appen Discord, der det deles tusenvis av nakenbilder av norske jenter. Invitasjon til Discord grupper deles på clearnet og krever ikke passord, er ikke kryptert, kun en invitasjonslenke er nødvendig. Det er IKKE det.

Discordrsk jenter naken - Måløy

Elliot 1 lekte med spinneren — tre timer senere lå han i full narkose på Ullevål sykehus. Jessica forteller at hun fikk hundrevis av meldinger av bekymrede jenter etter at hun skrev innlegget. Andre er tatt av andre, med eller uten jentenes samtykke. Sportsredaktør: Vegard Jansen Hagen. Følg oss på Twitter. Inspektører fra arbeidstilsynet forsøkt kjørt ned. Det finnes flere forskjellige fora inne på Discord, og det er også flere andre tilsvarende apper som brukes til samme type virksomhet.

Discordrsk jenter naken - Vadsø dildo

For eks devsa til planet coaster bruker det. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet © Vesterålen Online. Jeg er svæært bekymret for at et bilde av meg ligger ute på denne appen.

Comments

Laisser un commentaire