trekant med kona sex ute

Ønsker å piffe opp sex livet med en trekant. Min kone og jeg har vært sammen i 10 år og elsker hverandre svært høyt. Finn ei søt dame som virker noe alene ute på byen, hvis du på noen måte skulle klare å finne ei som er bi, så er det flott. TREKANT: Ifølge eksperten er det svært vanlig at menn fantaserer om å ha sex med to (eller tre) kvinner samtidig. Foto: Shutterstock / dotshock. Vi er fortsatt superforelsket, men dette med trekant er jo kun sex, ikke kjærlighet. . Hva vet du egentlig om den store sexuelle verdenen der ute, og alle Kona antyder det av og til, men når alt kommer til alt trekker hun seg. trekant med kona sex ute

Trekant med kona sex ute - Fredrikstad erotikk

Tror det er et godt poeng du har der. Alle følelser er selvfølgelig vanskelig å spå på forhånd. Bildene som lå ute, var da helt uskyldige, men i profilen sto det at hun ikke var gift og ønsket diskresjon. Man bør heller oppsøke noen feks på Cupido og sjekke kjemien og slikt videre derfra. Hørtes ut som en fantastisk opplevelse. IDK Innlegg: Del Lykke til med å finne en ny dame eller ha tid for seg selv da.

Videos

Nattradio: Hvem kommer til å ha sex først? - P3aksjonen 2015

Fredrikstad erotikk: Trekant med kona sex ute

Trekant med kona sex ute 14
Trekant med kona sex ute 970
Trekant med kona sex ute 235
Ønsker å piffe opp sex livet med en trekant. Min kone og jeg har vært sammen i 10 år og elsker hverandre svært høyt. Finn ei søt dame som virker noe alene ute på byen, hvis du på noen måte skulle klare å finne ei som er bi, så er det flott. Det som skjedde: For omlag 1/2 år siden var dama mi å jeg ute på festing på hvor provosert jeg er reagerer hun med å ville ha denne trekanten enda mer. Men det skyldes nok også at jeg mener sex kun bør være for mann og kone. . Jeg HAR faktisk hatt trekant med to menn og den andre mannen var .. ikke har kunnet hilse på gutter ute på byen engang, og han sjekker alltid.

Comments

Laisser un commentaire