For å si det grovt, gynekologen ser fitter hele dagen:) Hun/Han bryr seg Jeg har en søster som var også er plaget med kløe i underlivet, hun. Denne mangelen på kunnskap om kvinners underliv har stor For alle dere som ikke vet det: Vagina er ikke en tørr ørken, den er en fuktig slimhinne som trenger luft. Ordet fitte, som betyr våt eng, beskriver det ganske bra. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Ordet fitte betyr våt strandeng. Utfloden sørger for at strandengen nettopp holder seg våt. det vi kaller utflod og gjør bl.a. at slimhinnene i skjeden ikke kleber seg sammen. . Jeg får brun utflod og når jeg våkner er det tørt i brun utflod i trusa er dette farlig.

Videos

Tørre slimhinner i, og rundt, skjeden er svært vanleg og kjem i hovudsak av minka produksjon av kjønnshormonet østrogen. Om lag halvparten. Denne mangelen på kunnskap om kvinners underliv har stor For alle dere som ikke vet det: Vagina er ikke en tørr ørken, den er en fuktig slimhinne som trenger luft. Ordet fitte, som betyr våt eng, beskriver det ganske bra. Problemet er dette: jeg er tørr i underlivet 24/7. gjør ingen forskjell om jeg er kåt og klar. Det gjør jo å ha samliv Røykere har ofte tørr fitte. 0 . Canesten tørker ut slimhinnene. Røyker - men blir så våt at det renner av meg.

Våte fitter tørre slimhinner i underlivet - Risør stimulere

Det virker som alle har det og ikke jeg, når er det normalt og få mensen, når mamma fikk det da hun var 11, tante 10bestemor 12 og mormor 11? Så du trenger egentlig ikke å ha med bind, med mindre du har hvit truse og hvit bukse eller er veldig redd. Fyll inn ditt navn, din epostadresse og få fordeler.

Comments

Laisser un commentaire